Meest recente berichten
Zoeken
 

Blog

Olaplex

Wij gebruiken al enige tijd de producten van Olaplex in onze salon. Hierom kort wat meer informatie over de werking van de producten van Olaplex met vervolgens een uitleg over hoe de derde stap van de Olaplex serie gebruikt dient te worden.

 

Wat is Olaplex?

Het eenvoudige drie stappen systeem van Olaplex bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen en herstelt dit.

De drie stappen van Olaplex:

No.1 Bond Multiplier®

Deze geconcentreerde eerste salon stap hersteld gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen.

No.2 Bond Perfector®

De tweede salon stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

No.3 Hair Perfector®

De Olapex No.3 Hair Perfector is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Het is het beste om hem aan te brengen op schoon, handdoekdroog haar. Als er toch een ophoping van olie of siliconen in het haar zit dan is het raadzaam het haar eerst te wassen met shampoo en handdoekdroog te maken.

  1. Breng een royale hoeveelheid aan op je haar en kam het grondig door
  2. Laat het minimaal 10 minuten intrekken
  3. Onthoud dat een langere inwerktijd altijd effectiever is
  4. Spoel het uit, was het haar met shampoo en conditioner

De No.3 is GEEN conditioner of leave-in product. Het is bedoeld om uit het haar te wassen met shampoo. De No.3 moet minimaal 10 minuten inwerken. Mocht het haar erg beschadigd zijn dan is een minimale inwerktijd van 20 minuten of meer raadzaam. Wij adviseren de No.3 één keer per week te gebruiken in gezond haar. Voor beschadigd haar adviseren wij om het haar 2 tot 3 keer per week te behandelen met de No.3 in combinatie met je favoriete conditioner of haarmasker.