Recente berichten
Zoeken
 

Blog

Hair & Beauty Lounge

Op 1 september 2012 schreef ik “Tulay’s Hairlounge” in bij de Kamer van Koophandel. Wat was ik trots en gelukkig. Al die zeven jaren hebben mij veel moois gebracht. Het belangrijkste voor mij is het contact met jullie. Klanten blij maken met hun uitstraling, met hun haar. Dat is waar ik ook blij van wordt en voor ga! Eind 2016 heb ik het pand aan de Kerkstraat 18 mogen kopen en in september 2017 de opening gevierd! Daarnaast heeft Tulay’s Hairlounge “& More” toegevoegd met extra producten zoals onze wijnen en schilderijen.

Samenwerking
Nu, op 1 september 2019, heb ik je wat moois te melden: “Tulay’s Hairlounge & More” gaat vanaf dit jaar samenwerken met schoonheidssalon La-Chèl! Rachèl Oosterhoff en haar team zullen vanaf 1 november samenwerken met Tulay onder een dak. Bij La-Chèl kunnen jullie terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, nagelstyliste en een medische pedicure. Daarnaast hebben we mooie verzorgingsproducten. We weten zeker dat we elkaar gaan versterken en jullie van top tot teen kunnen verzorgen!

Verbouwing
Mijn partner Marc is druk bezig met de verbouwing. Door deze verbouwing realiseren we 3 behandelkamers, een ontvangst -en presentatieruimte en een eigen extra toilet. Op dit moment kan je in de Hairlounge hier wat hinder van ondervinden. We doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken en te werken na de openingstijden en in het weekend.

Tot slot gaan Rachèl en ik verschillende arrangementen aanbieden voor onze klanten. We hebben daar samen mooie plannen voor bedacht. Naast de arrangementen en verrassingen organiseren we nog veel meer. We hebben er veel zin in om jou als klant te verwennen! Wij gaan dat samen aanbieden onder de naam:

” Hair & Beauty Lounge “

Wij willen hier graag met jullie op proosten! De officiële opening vindt plaats op vrijdag 1 november vanaf 1700u-2000u. Je krijgt binnenkort uiteraard een uitnodiging. Wij vinden het heel leuk als jullie hierbij aanwezig zijn. Meld je aan voor ons Facebook-event (https://www.facebook.com/events/2431746130266520/). Tot snel!

Heb je geen Facebook geef het dan even door via de mail of telefonisch! 😉