Meest recente berichten
Zoeken
 

Ons team

Tulay

Op 1 september 2012 schreef ik “Tulay’s Hairlounge” in bij de Kamer van Koophandel. Wat was ik trots en gelukkig. Al die jaren hebben mij veel moois gebracht. Het belangrijkste voor mij is het contact met jullie. Klanten blij maken met hun uitstraling, met hun haar.  Daarnaast heb ik extra’s aan  Tulay’s Hairlounge “& More” toegevoegd zoals beauty-behandelingen, vetverbranding en extra producten zoals onze wijnen en schilderijen.

Mijn hobby is mijn werk, mijn werk is mijn passie en dat is wat mij een getalenteerde creatieve kapster maakt. Ik zeg altijd als je haar maar goed zit !

Esra

Mijn naam is Esra en ik ben specialist cryolipolyse. Mijn passie is vormgeving van het menselijk lichaam. Met cryolipolyse wordt overtollig vet bevroren en op een veilige en verantwoorde manier afgebroken.

Ik kies er daarom ook voor om met de beste en meest veilige apparatuur te werken, namelijk CLATUU. CLATUU koelt niet 180 graden zoals andere apparaten maar 360 graden rondom. Dit betekent dat je veel meer vetcellen tegelijk kan bevriezen!

Mijn doel met cryolipolyse is dat mijn klanten letterlijk en figuurlijk lekker in hun vel zitten!
Kwaliteit en veiligheid staan bij mij op nummer 1.

Sacha

Mijn naam is Sacha en ik volg de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Ik werk bij Tulay’s Hairlounge vanaf  1 oktober 2020.
Ik leer veel en versterk daarnaast ook het team. Ik werk 4 dagen (dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag), daarnaast ga ik ook nog naar school.
Op dinsdag na sluitingstijd heb ik een extra trainingsavond voor kappersvaktechniek.