Recente berichten
Zoeken
 

Relatiegeschenken

Stel je eigen box samen!

Het perfecte relatiegeschenk

2020 een jaar om snel te vergeten! Of toch niet?

De tijd staat voor niemand stil en hopen we binnenkort op betere tijden. Toch beginnen wij stilaan al na te denken over de eindejaarsperiode.

Een periode waarin we traditioneel onze partners, klanten en/of collega’s en familieleden bedanken.  We weten hoe lastig het kan zijn op een passend cadeau te vinden. Daarom helpen we je er graag bij samen met ons nieuwe merk Atelier Rebul.

Zeker in deze tijden biedt de collectie van Atelier Rebul voor ieder wat wils. Ongeacht jouw budget. We zijn er om je te helpen bij het kiezen van een persoonlijk geschenk. We hebben alvast een aantal pakketten voor je samengesteld waar je uit kunt kiezen, maar je kunt ook je eigen pakket(ten) samenstellen.

En laten we eerlijk zijn, wat is er vandaag de dag een beter cadeau dan een heerlijk ruikend schoonheidspakket zodat we alle bacteriën elimineren of een verwenpakket met geuren om het thuis wat gezelliger te maken? Bekijk hieronder alvast een aantal samengestelde boxen.

Ik wil ook!

Onze pakketten

Voor het gemak hebben wij al een aantal pakketten voor je samengesteld waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk kun je ook met onze Rebul producten je eigen box samenstellen. Jij weet tenslotte wat je vriend(in), collega of familielid lekker vindt. Bekijk hieronder alvast een aantal voorbeelden.

Let op! Deze prijzen zijn gebasseerd op afname per stuk. Wil jij meerdere pakketten afnemen? Dan kunnen wij een nog leukere prijs maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

€50,-

1895 Geschenkset met Handzeep, Douchegel & Hand- en Body Lotion

€50,-

Pera Liquid Soap, Shower Gel and Hand & Body Lotion Giftset

€55,-

Istanbul geschenkset geurstokjes en geurkaars
Vragen? Bel ons!

Onze producten

Bekijk hieronder een aantal leuke producten die je allemaal in jouw pakket kunt doen.

€25,-

Istanbul Geurkaars 235g

€20,-

Ice 200 ml - Eau de Cologne

€30,-

Saffron Oud Geurstokjes 200ml

De voordelen

Mogelijkheden zijn eindeloos

Geurkaarsen, Eau de Cologne, Bodylotion en nog veel meer. Dankzij het brede aanbod aan producten van Atelier Rebul zijn de mogelijkheden eindeloos.

Volledig te personaliseren

Je kan de pakketten naar jouw persoonlijke voorkeur samenstellen. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Comfortabel & Gemakkelijk

Wie weet wel het leukste! Al de pakketten worden volledig klaargemaakt en zijn af te halen in de salon.

Box bestellen
Vragen? Bel ons!