Recente berichten
Zoeken
 

Blog

Een nieuwe kapper bij Tulay’s Hairlounge & More

Nieuwsbericht:

Ed & Tulay

Bij veel Assenaren is Ed bekend als kapper en oprichter van Ed & Friends. ‘’Op een dag na, heb ik 20 jaar met plezier in de Singelpassage gewerkt en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Als eigenaar van Ed & Friends heb ik veel kappers en kapsters in dienst gehad, waaronder Tulay. Met Tulay bleef ik altijd een speciale band houden. ‘’Ik heb daarom Tulay benaderd en een paar dagen later zaten we al met elkaar om tafel.’’

Tulay ’s Hairlounge & More

Al meer dan 8 jaar kun je bij Tulay ‘s Hairlounge & More terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar. Natuurlijk kun je er ook terecht voor allerlei soorten haarproducten & More; schilderijen van oa Peter Donkersloot, Jack Liemburg en Ronald Chapeau. ‘’Zodra mensen binnenstappen in onze kapsalon is het de bedoeling dat ze zich gelijk thuis voelen’’ vertelt Tulay.

Salon La Chel

Kapper Ed is niet de enige toevoeging aan het team. ‘’ Sinds 1 november 2019 heb ik ook gezelschap gekregen van schoonheidssalon La Chel.’’ Bij La Chel kan je terecht bij een medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en een nagelstyliste. ‘’ Ondanks dat La Chel en Tulay ‘s Hairlounge twee aparte bedrijven zijn, kunnen wij onze klanten een totaalconcept bieden’’ vertelt Tulay. ‘’Persoonlijke verzorging van top tot teen’’.

Online afspraak maken Tulay ’s Hairlounge & More

1 februari begint Ed officieel bij Tulay ‘s Hairlounge, maar vanaf vandaag kun je al een afspraak bij hem inplannen. ‘’ Om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we besloten gebruik te gaan maken van Salonhub.’’ Met dit systeem krijgen klanten inzicht in onze agenda’s en kunnen bezoekers zelf via de website, facebookpagina of app een afspraak inplannen met Tulay of Ed. ‘’ Ik sta écht te popelen om weer samen te werken met Tulay. We zitten vol positieve energie. Nog een paar nachten slapen en dan gaan we er vol voor’’ sluit Edgar Aalders af.

Afspraak maken Tulay ’s Hairlounge

Afspraak maken La Chel