Recente berichten
Zoeken
 

Blog

 Kleurpakketten voor thuis

Is het voor jou ook alweer even geleden dat je bij de kapper bent geweest? Begint jou uitgroei alweer zichtbaar te worden en kun je niet wachten om hier iets aan te doen? Wij hebben 3️⃣ pakketten voor je samengesteld die je thuis kunt gebruiken zodat jouw haar er prachtig uit blijft zien! Bij alle pakketten krijg je van ons een verfbakje (30 ml), uitleg, kwastje, handschoenen en een kapmantel.

Pakket A: €29,95
Dit pakket zorgt ervoor dat jouw uitgroei weer netjes bijgewerkt wordt. Bij dit pakket zit 30 ml haarverf en twee kleine bakjes shampoo zodat je jouw haarkleur langer goed houdt en je haar extra verzorging krijgt.

 

 

 

 

 

 

 

Pakket B: €39,95
Niet alleen aan je uitgroei werken, maar ook voor de komende tijd aan de verzorging van je haar? Dan is pakket B écht iets voor jou. Naast de haarverf ontvang je ook nog eens twee verzorgingsproducten van L’anza die ervoor zorgen dat je haar in topconditie blijft.

 

 

 

 

 

 

 

Pakket C: €69,95
Met dit pakket kan jouw haar straks alles weer aan! Deze colorlijn (shampoo en conditioner) van L’anza zorgt ervoor dat jouw geverfde haar, zijn glans behoudt. Zo blijft je haar eruit zien alsof het nog maar net geverfd is.

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij meer haarverf nodig? Dat kan! Voor slechts €10,- extra kun jij je pakket uitbreiden met meer haarverf! Benieuwd welke kleur haarverf jij nodig hebt? Je kunt me (video)bellen of whatsappen op 06-22444937 om persoonlijk advies te krijgen. De pakketten zijn van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur op afspraak af te halen.

Liefs en tot snel!
Ed en Tulay ?